Üdvözöljük az Accacia-ban.

Hogyan segíthetünk?

Rólunk

Az ACCACIA egy megbízható cég, amely szállodai berendezésekre és megoldásokra szakosodott. 20 éves tapasztalattal arra törekszünk, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk a vendéglátóipar számára.

Az ACCACIA az egyes szálláshelyek igényeihez igazodó megoldások és termékek teljes skáláját kínálja Önnek. Portfóliónkban saját márkánk, az Accacia, valamint neves nemzetközi márkák is megtalálhatók, hogy Ön a lehető leginnovatívabb és legminőségibb lehetőségeket élvezhesse.

Függetlenül attól, hogy minőségi bútorokra, ágyneműkre, törölközőkre, kényelmes és tartós matracokra, fürdőszobákba és más helyiségekbe való kozmetikumokra és fogyóeszközökre, elektromos és technológiai termékekre és még sok másra van szüksége, az ACCACIA az ideális partner.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk készen áll arra, hogy szaktanácsot és támogatást nyújtson a projekt során. Büszkék vagyunk arra, hogy partnerei lehetünk céljai elérésében, és hozzájárulhatunk vállalkozása sikeréhez.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megmutatjuk, hogyan válthatjuk valóra elképzelését!

Egy utazás a mi világunkba

Matracok és dobozrugók
Ágynemű, párnák, paplanok
Törölközők, köntösök, papucsok
Elektromos termékek

Partner márkák

Partner márkák

burgess uk logó (1)

Egyedi termékek és rendelések

În plus față de gama noastră extinsă, oferim opțiunea de a personaliza articole în funcție de nevoile dumneavoastră. Datorită colaborării strânse cu producătorii noștri, oferim soluții personalizate pentru a se potrivi perfect cu designul oricărei camere de hotel. Ne plac provocările, așa că, dacă aveți o idee sau o nevoie specifică, vă rugăm să ne contactați. Pentru mai multe detalii ne puteti trimite un mesaj sau ne puteți contacta la 0744.658.893 sau 021.3461362.

Amit ügyfeleink mondanak

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

5/5
"Ön a legjobb, gyors és barátságos szállító. A Cișmigiu hotel megnyitása óta (2012) ismerjük egymást, és nyoma sem volt csalódásnak, ami az Accacia-t illeti. Nagyon ügyesek vagytok lányok!”
Elena VOINEA – Háztartási igazgató, CISMIGU Hotel
5/5
„Egyik alapvető partnerünk, tekintettel a kínált megoldások sokaságára, a feldolgozási és szállítási időre, és ami a legfontosabb, a megrendelt termékek minőségére. Maximális bizalommal ajánljuk!"
Alexandru MATEI – vezérigazgató, PALIAMENT Hotel
5/5
„Sok éve együttműködünk az Accaciával, és vásároltunk tőlük törölközőktől és ágyneműktől kezdve egészen a minibárokig és fogyóeszközökig. A termékek minősége nagyon jó, a szállítás gyors!"
Ana CERNAT – vezérigazgató, Hotel DIESEL
5/5
„2011 óta dolgozunk együtt az Accaciával, és elmondhatom, hogy az egyik legkomolyabb és leggyorsabb beszállító, amely a HORECA termékek és berendezések széles választékát kínálja. Bátran ajánljuk!"
Catalin STEFAN – vezérigazgató, CAPITAL PLAZA Hotel

Accacia Vásárlói vélemények

További információra van szüksége?

Rendelkezésére áll telefonszámaink, vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével üzenetet is küldhet nekünk.

Bevásárlókocsi
Görgess a tetejére