Accacia a primit diplomă de excelență la GALA „România ești TU”

De la acel vis de vacanță, de la dorința de a te simți mai ceva decât în propriul tău cămin, de la ceea ce simțea ea că ar trebui să găsească într-o camera de hotel a venit ideea Accacia. Și astăzi este bucuroasă când pătrunde acolo, în universul călătoriilor făcute de plăcere, și descoperă tot ceea ce Accacia a pus deoparte pentru fiecare oaspete.

Accacia înseamnă implicare, o echipa gata să găsească soluții pentru fiecare locație, înseamnă viziune, dăruire și multă muncă. Noi suntem mândri să știm că atunci când ajungem în locații de top din România știm că de noi are grijă Accacia, brandul clădit de o femeie simplă care a avut, și poate că mai are, aceleași nevoi că și noi toți, ceilalți.

Accacia este dincolo de orice altceva ospitalitate, este acel brand de produse hoteliere care are un singur scop – acela de a fi cu un pas mai aproape de ține. Ba nu, nu doar de ține – ci de întreagă ta familie. totul este impecabilă atunci când pătrunzi în camerele de hotel „amenajate” de Accacia, astfel că mai mult că sigur vei dori să revii și a două oară.

Accacia este despre România, este despre turiști mulțumiți, este despre acea afacere clădită cu drag de România toată. Accacia este despre Anca Răuță, o femeie ambițioasă, care a știut că poate și mai ales că vrea să pătrundă în cele mai frumoase locații din România – având un singur scop – să aibă grijă de tot ceea ce au ales alții să ii lase, dar mai ales să aibă grijă ca turiștii să doarmă bine și să se simtă minunat atunci când sunt în vacanță. Produse de bună calitate, grijă, dar mai ales atenție la detalii – iată în câteva cuvinte scurte ce este Accacia.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Carrello
Scorri verso l'alto